1 maj 2016
12:00

Bullermyrens IK U

Referat: Leksands IF FK - Bullermyrens IK

Försäsongen lider mot sitt slut och nu förväntas laget prestera bättre och bättre inför serien som drar igång kommande helg. Bullis var för passiva i sitt försvarsspel under första halvan av första halvlek och det straffade sig. Dålig press på bollhållaren över hela planen och dålig kommunikation som ledde till markeringsmissar. Leksand tog till vara på två av markeringsmissarna och kunde slå in ett mål på en hörna från vänster och nicka in ett mål på ett inlägg från höger innan Bullis vaknade till och tog tag i spelet. Mikke gjorde också en riktigt vass enhandsräddning och höll liv i matchen.
Simon tryckte sedan rättvist in 2-1 på en hörna från Hampus som först gick via Alexanders fot. Sade hade ett skott i ribban också innan pausvilan.

Andra halvlek dominerades av Bullis och Sade krutade in 2-2 med vänstern i ett läge precis innanför straffområdeslinjen. Kim kom igenom och kolliderade med målvakten, vilket ledde till att domaren dömde straff. Tyvärr sköt Aziz inte straffen bättre än att målvakten kunde rädda. Inga fler mål blev det trots att halvchanser fanns. Bullis darrade lite i slutet och höll på att bjuda Leksand på segern, men det var ändå aldrig riktigt nära.

Totalt sett en relativt jämn match även om Bullis i andra halvlek visade att man är på rätt väg och var det bättre laget under de sista 60 minuterna. Ingen spelare framhålls före någon annan i denna match där alla spelare som deltog får godkänt.

sön 26 apr 2015, 12:00 Leksands IF FK - Bullermyrens IK U 1 - 3
lör 22 apr 2017, 11:30 Leksands IF FK - Bullermyrens IK U 1 - 2